2009. május 23., szombat

Gyereknapi előzetes

Pár évvel ezelőtt azt mondtam ha megkérdezték milyen a városotok kulturális élete: CSENDES
Tavaly aztán valami elkezdődött: PEK vagyis Péntek Esti Korzó. Ez egy péntek esténként megrendezett műsoros program volt ahol a környék előadó- képzőművészei bemutatkozási lehetőséget kaptak és ami számomra is fontos volt gyerekeknek, felnőtteknek kézműves foglalkozások voltak nemezelés, hímzés, papírhajtogatás, csipkeverés, fonás. Miért is írom ezt le? Most a Gyereknap lesz a nyitás és nem pénteken hanem kivételesen vasárnap. Rengeteget szerveztünk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat és azt hiszem tartalmas programot sikerült összehozni. Készen lett a plakát is.

Tudom akik olvasnak messze laknak, de Budapesttől már nincs messze Ráckeve. Ha valakinek kedve támad Nálunk biztos jól fogja érezni magát. A párom és én is kint leszünk míg ő kishajókat épít gyerekekkel addig nálam varrni lehet epreket eperszezon lévén csirkéket és baglyokat, de lesz papírhajtogatás és még sok más.

1 megjegyzés:

Tigrislilijom írta...

Ó, de sajnálom, hogy nem tudunk elmenni!!! Jó lett volna veletek találkozni! Remélem, jövőre jobban jön ki nálunk a lépés...